Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Curs "Business NLP Practitioner"
11424 lei
Brand
Curs dezvoltare profesionala
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
"Business NLP Practitioner" este un curs de dezvoltare profesionala si personala de clasa business.
Este structurat pe 9 module lunare de cate 2 zile si asigura dezvoltarea aspectelor importante de social-skills necesare unui manager in interatia cu clientii interni si externi ai companiei. Ceea ce vizeaza cursul "Business NLP" este tocmai veriga lipsa a unui MBA, si anume dezvoltarea de abilitati absolut necesare in comunicare pe zonele de HR, vanzari, marketing, gestionarea conflicetelor.

Cursul se adreseaza in special managerilor cu mai putin de 100 de angajati, precum si top- si middle-managerilor din marile companii, cu predere managerilor de HR.
Pot beneficia de curs persoanele care isi pregatesc accesul in zona middle- si top-management, consilierii, mediatorii si facilitatorii specializati pe zona business.

- dezvoltarea aptitudinilor de manager si lider, a capacitatii de motivare a altora;
- dezvoltarea abilitatilor de comunicare, persuasiune si influentare a persoanelor cu care se intra in contact;
- dezvoltarea capacitatii de a lua decizii rapide, de a gesiona riscurile si situatiile de criza;
- dezvoltarea abilitatilor de gestionare a propriile stari emotionale, de automotivare si a capacitatii de memorare si invatare.

Trainingul este de tip experiential, 20% din timp fiind alocat explicatiilor, 60% lucrului in grupuri de 2 sau 3 persoane supravegheate de trainer, 20% rezervat discutiilor si intrebarilor.

Cursul este sustinut de Daniel Bichis – primul trainer din Romania acreditat de Richard Bandler (co-creatorul NLP). Are o experienta de peste 10 ani de coaching si consultanta atat in plan personal, cat si profesional prin NLP si Inteligenta emotionala. Este psiholog si psihoterapeut.
Din Gura in Gura