Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Seminar, Coaching la nivelul identitatii
790 €
Brand
Business - Training
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Competent Consulting aduce pentru prima oară în România pe Robert Dilts pentru un workshop de excepţie; timp de 3 zile, 24-26 aprilie, la Crowne Plaza, Robert va lucra cu dumneavoastră, va face demonstraţii şi vă va da feedback. Beneficiaţi de programul extraordinar oferit de Dilts pe www.dilts.ro !

Robert Dilts este unul dintre cei mai apreciaţi executive coach din lume şi vă oferă ocazia să vă bucuraţi de toată atenţia şi experienţa sa.
Mulţi dintre dumneavoastră l-aţi cunoscut deja prin intermediul cărţilor sale de mare succes în România: Alpha Leadership, Strategii de geniu, Schimbarea sistemului de credinţe în NLP, Bazele Programării Neurolingvistice, considerate de referinţă în domeniul dezvoltării personale şi profesionale.

Robert este cel care a clarificat „structura profundă” a Identităţii, a structurat sistemul de convingeri şi strategii prin care funcţionăm, a sistematizat nivelurile neurologice care ne caracterizează modul de acţiune. Dilts este un creator, autor, trainer şi consilier în domeniul NLP (programare neurolingvistică). De mai bine de 30 de ani este consultant pentru companii precum Hewlett Packard, Apple Computer, Fiat etc. În perioada anilor 1998-99 a fost solicitat de firma Fiat, pentru care a modelat procesele organizaţionale şi pe baza acestei modelări a reuşit, 2 ani mai târziu, să salveze firma de la faliment.

În această perioadă tulbure, în care fiecare dintre noi îşi pune întrebările: Ce voi face? Care sunt limitele mele? Cine sunt şi cum mă raportez la ce se întâmplă în jurul meu? Care este scopul vieţii mele? Robert Dilts este alături de dumneavoastră şi vă oferă oportunitatea să vă găsiţi răspunsurile adevărate, de care aveţi nevoie.
Pe parcursul celor 3 zile de workshop Robert vă va conduce în cel puţin 8 exerciţii practice care vor scoate la suprafaţă potenţialul ascuns pe care îl aveţi, frumuseţea dumneavoastră interioară şi vă va ajuta să le valorificaţi.

Pe lângă atmosfera extrem de destinsă şi călduroasă, ce permite tuturor să se concentreze pe autodescoperire şi dezvoltare personală, participanţii apreciază mereu caracterul practic, aplicativ, al acestui seminar susţinut în multe ţări din lume. Exerciţiile sunt explicate clar, fără folosirea unui limbaj sofisticat, iar suportul de curs bilingv permite atât aplicarea lor imediată, cât şi reluarea ulterioară. Un alt element extrem de apreciat este interactivitatea, faptul că atât Robert, cât şi asistenţii prezenţi în sală sunt calificaţi, stau permanent la dispoziţia participanţilor pentru a răspunde la întrebări, a ajuta la realizarea exerciţiilor sau lămurirea lucrurilor descoperite.

Nu în ultimul rând, cadrul natural asigurat de parcul hotelului Crowne Plaza va facilita încă mai mult experienţele transformatoare de depăşire a stării de criză şi consolidare a propriei identităţi.

Detalii şi înscrieri pe www.dilts.ro,
Persoana de contact:
Mariana Bichiş – Event Coordinator
Tel/Fax – (40)-021-6887548
Mobile: 0788.294.801, 0726.801.881
Din Gura in Gura